• -210,00 kr.
Hørebøffer

Hørebøffer

Lev. 1-2 dage
89,00 kr. Spar 210,00 kr.
299,00 kr.
Inkl. moms

Hørebøffer i sort der dækker hele øret og de sidder rigtigt godt på hovedet, da de har justerbar rem. Der er indbygget equalizer med 3 indstillinger, så kan du selv vælge hvordan lyden skal være på musikken, lydbogen eller telefonsamtalen. Hørebøfferne kan spille i op til 8 timer og tager kun 2 timer om at lade op. De fylder ikke meget når de ikke er i brug, for de kan foldes sammen. De er sweat proof og har nem betjening på siden af den ene "bøf".

Antal

Hørebøffer i sort der dækker hele øret og de sidder rigtigt godt på hovedet, da de har justerbar rem. Der er indbygget equalizer med 3 indstillinger, så kan du selv vælge hvordan lyden skal være på musikken, lydbogen eller telefonsamtalen. Hørebøfferne kan spille i op til 8 timer og tagee kun 2 timer om at lade op. De fylder ikke meget når de ikke er i brug, for de kan foldes sammen. De er sweat proof og har nem betjening på siden af den ene "bøf".

Boompods er højtaler med god samvittighed. Boompods har nemlig et samarbejde med Organisationen One Tree Planted, så for hver højtaler der bliver solgt af Boompods bliver der plantet et træ for at passe på vores jord, for der er ingen plan B. Jorden er vores kilde til ren luft og vand og det er godt for biodiversiteten. Yderligere er et træ medvirkende til vores helbred og velvære. Du kan læse mere om det gode projektet her.

Boompods
HEADPODS_SORT
32 Varer

Dataark

Info
Besvar telefonopkald
Bluetooth 5.0
Ekstra bass
Equalizer
Opladning 2 timer
Op til 8 timers spilletid
Sweat proof
Trådløs
Inklusiv
Micro USB kabel
  • Tilmeld

Nyt konto register

har du allerede en bruger?
Log ind i stedet Eller Nulstille kodeord