• -120,00 kr.

Aquapod højtaler i sort/grå

279,00 kr. Spar 120,00 kr.
399,00 kr.
Lowest price at PriceRunner
Inkl. moms
279

Aquapod fra boompods i sort og grå er en lille vandtæt højtaler, du kan tage med dig over alt, om det er på mountainbiken, gåturen, i badet eller hvor turen nu går hen. Den følger dig, hvor end du går. Den er i et sporty design og bygget til at holde.

Antal
Pre-order - Forventet på lager uge 51

Aquapod fra boompods er en lille vandtæt højtaler, du kan tage med dig over alt, om det er på mountainbiken, gåturen, i badet eller hvor turen nu går hen. Den følger dig, hvor end du går. Den er i et sporty design og bygget til at holde. Den er shock proof, water proof, trådløs og kan spille i 5 timer på en fuld opladning. Der medfølger silikonerem så den kan monteres på cykelstyret, karabinhage så den kan hænge på tasken, sugekop, så den kan hænge på væggen i badet og en rem så du kan have den om håndleddet. Du kobler den til din telefon via bluetooth som du kender det fra andre trådløse højtalere og så finder du ellers bare dit ynglings musik.

Boompods er højtaler med god samvittighed. Boompods har nemlig et samarbejde med Organisationen One Tree Planted, så for hver højtaler der bliver solgt af Boompods bliver der plantet et træ for at passe på vores jord, for der er ingen plan B. Jorden er vores kilde til ren luft og vand og det er godt for biodiversiteten. Yderligere er et træ medvirkende til vores helbred og velvære. Du kan læse mere om det gode projektet her.

Boompods
APOD_SORT/GRÅ
2020-12-18

Dataark

Størrelse
H: 3,5 x Ø: 8,9 cm
Kapacitet
3,2 W.
Info
Bluetooth 5.0
Op til 5 timers spilletid
Shock proof
Trådløs
Water Proof IPX 7
Inklusiv
Elastiksnor
Karabinhage
Snor

Du kan måske også lide

Rokpod
  • -150,00 kr.

Rokpod

89,00 kr. 239,00 kr.
Rokpod højtaleren der er bygget til at holde. Det er den du har med på farten, når du skal have musikken med og når den ikke må fylde noget. Så...
Zero højtaler boompods
  • -150,00 kr.

Zero højtaler boompods

79,00 kr. 229,00 kr.
Den lille højtaler der har meget at sige. En praktisk lille højtaler der med sin størrelse på bare 4,5 cm og bare 36 gr. kan den være i tasken. Du...
  • Tilmeld

Nyt konto register

har du allerede en bruger?
Log ind i stedet Eller Nulstille kodeord