• -350,00 kr.
Blockblaster - Sort

Blockblaster - Sort

Lev. 1-2 dage
849,00 kr. Spar 350,00 kr.
1.199,00 kr.
Inkl. moms

Sort blockblaster fra Boompods er en super fed højtaler der er bygget til at holde. Elsker du musik og god lyd så skal du helt sikker eje den. Den har et fedt design og du kan tage den med, når du skal på farten. Der medfølger elastiksnor så den kan spændes op overalt og give musik til festen. Eller du kan hænge den i tasken med karabinhagen eller bare holde den i hånden med snoren.

Antal

Sort blockblaster fra Boompods er en super fed højtaler der er bygget til at holde. Elsker du musik og god lyd så skal du helt sikker eje den. Den har et fedt design og du kan tage den med, når du skal på farten. Der medfølger elastiksnor så den kan spændes op overalt og give musik til festen. Eller du kan hænge den i tasken med karabinhagen eller bare holde den i hånden med snoren. Den er shock proof, water proof, Hi-Fi sound huge 36 watts, medfølgende AUX-stik så du kan parre 2 blockblasters og bruge dem som sound bar til fjernsynet. Den kan spille i op til 12 timer og du kan bruge den som power bank.

Boompods er højtaler med god samvittighed. Boompods har nemlig et samarbejde med Organisationen One Tree Planted, så for hver højtaler der bliver solgt af Boompods bliver der plantet et træ for at passe på vores jord, for der er ingen plan B. Jorden er vores kilde til ren luft og vand og det er godt for biodiversiteten. Yderligere er et træ medvirkende til vores helbred og velvære. Du kan læse mere om det gode projektet her.

Boompods
BLOCKBLAST_SORT_1
4 Varer

Dataark

Størrelse
B: 24 cm x H: 10,5 x D: 7 cm
Kapacitet
36 watts
Vægt
1,2 kg.
Info
Besvar telefonopkald
Bluetooth
Kan bruges som power bank
Opladning 3 timer
Op til 12 timers spilletid
Shock proof
Trådløs
Water Proof IPX 7
line-in sound bar til fjernsynet
Inklusiv
Elastiksnor
Karabinhage
Snor
  • Tilmeld

Nyt konto register

har du allerede en bruger?
Log ind i stedet Eller Nulstille kodeord