Strandstol med blomsterprint

  Strandstol med blomsterprint

  Lev. 1-2 dage
  499,00 kr.
  Inkl. moms

  På få år er antallet af insekter og arter faldet i en drastisk nedadgående kurve. Det har store konsekvenser for hele kloden. Insekterne skal bruge pollen og nektar fra tidligt om foråret til sent på efteråret. Men man kan ret let forvandle sin have til en mere insektvenlig have, nogle blomster er nemlig særligt insektvenlige. Man kan hjælpe insekterne på vej ved at så og plante netop disse arter - til gavn for hele klodens økosystem. Kunstneren Lotte Lambæk slår et slag for den insektvenlige have. Hun har lavet motivet til denne liggestol, hvor de valgte blomster netop er særligt attraktive for insekterne. På motivet indgår blandt andet valmue, kongelys, æbleblomst, akeleje, oregano, lavendel og diverse sommerblomster.

  Stolen er printet efter et maleri af kunstner Lotte Lambæk.

  Antal

  På få år er antallet af insekter og arter faldet i en drastisk nedadgående kurve. Det har store konsekvenser for hele kloden. Insekterne skal bruge pollen og nektar fra tidligt om foråret til sent på efteråret. Men man kan ret let forvandle sin have til en mere insektvenlig have, nogle blomster er nemlig særligt insektvenlige. Man kan hjælpe insekterne på vej ved at så og plante netop disse arter - til gavn for hele klodens økosystem. Kunstneren Lotte Lambæk slår et slag for den insektvenlige have. Hun har lavet motivet til denne liggestol, hvor de valgte blomster netop er særligt attraktive for insekterne. På motivet indgår blandt andet valmue, kongelys, æbleblomst, akeleje, oregano, lavendel og diverse sommerblomster. Stolen er printet efter et maleri af kunstner Lotte Lambæk.

  Strandstol i lækker design og meget komfortabel at sidde i. Den kan indstilles i 3 højder alt efter om du ønsker at følge med i hvad der sker eller om der skal slappes af på terrassen.

  Rammen er produceret i FSC certificeret bøgetræ og fås med 4 forskellige farver betræk - sort, grå, stribet og blomster.

  Hver gang du bestiller en strandstol med blomsterprint får du en blanding blomsterfrø med i pakken.

  Max belastning 110 kg.

  550
  9 Varer

  Dataark

  Materiale
  FSC certificeret bøgetræ
  Polyester coated
  Størrelse
  B: 55 x D: 85 x H: 92 cm
  Kapacitet
  Max belastning 110 kg.
  Ny vare
  • Tilmeld

  Nyt konto register

  har du allerede en bruger?
  Log ind i stedet Eller Nulstille kodeord