Strandstol med blomsterprint

499,00 kr.
Inkl. moms
499

På få år er antallet af insekter og arter faldet i en drastisk nedadgående kurve. Det har store konsekvenser for hele kloden. Insekterne skal bruge pollen og nektar fra tidligt om foråret til sent på efteråret. Men man kan ret let forvandle sin have til en mere insektvenlig have, nogle blomster er nemlig særligt insektvenlige. Man kan hjælpe insekterne på vej ved at så og plante netop disse arter - til gavn for hele klodens økosystem. Kunstneren Lotte Lambæk slår et slag for den insektvenlige have. Hun har lavet motivet til denne liggestol, hvor de valgte blomster netop er særligt attraktive for insekterne. På motivet indgår blandt andet valmue, kongelys, æbleblomst, akeleje, oregano, lavendel og diverse sommerblomster.

Stolen er printet efter et maleri af kunstner Lotte Lambæk.

check_circle_outline  Prisgaranti
check_circle_outline  Fri fragt ved køb over 499 kr.
check_circle_outline  365 dages returret

På få år er antallet af insekter og arter faldet i en drastisk nedadgående kurve. Det har store konsekvenser for hele kloden. Insekterne skal bruge pollen og nektar fra tidligt om foråret til sent på efteråret. Men man kan ret let forvandle sin have til en mere insektvenlig have, nogle blomster er nemlig særligt insektvenlige. Man kan hjælpe insekterne på vej ved at så og plante netop disse arter - til gavn for hele klodens økosystem. Kunstneren Lotte Lambæk slår et slag for den insektvenlige have. Hun har lavet motivet til denne liggestol, hvor de valgte blomster netop er særligt attraktive for insekterne. På motivet indgår blandt andet valmue, kongelys, æbleblomst, akeleje, oregano, lavendel og diverse sommerblomster. Stolen er printet efter et maleri af kunstner Lotte Lambæk.

Strandstol i lækker design og meget komfortabel at sidde i. Den kan indstilles i 3 højder alt efter om du ønsker at følge med i hvad der sker eller om der skal slappes af på terrassen.

Rammen er produceret i FSC certificeret bøgetræ og fås med 4 forskellige farver betræk - sort, grå, stribet og blomster.

Hver gang du bestiller en strandstol med blomsterprint får du en blanding blomsterfrø med i pakken.

Max belastning 110 kg.

550
12 Varer

datablad

Materiale
FSC certificeret bøgetræ
Polyester coated
Størrelse
B: 55 x D: 85 x H: 92 cm
Kapacitet
Max belastning 110 kg.
Ny vare

Opret konto

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode