Det finns 122 produkter.

Visar 1-12 av 122 objekt

Aktiva filter

Velvære

Hvorfor bruge en luksus håndsæbe?

Det er vigtigt at holde en god hygiejne. Specielt vores hænder, som kommer i kontakt med utallige overflader og bakterier, så som dørhåndtag, pengesedler og madvarer. Derfor er vores hænder ekstra udsatte.

Det er god håndhygiejne at vaske hænder med vand og Luksus håndsæbe når du har været på toiletbesøg, inden spisning, inden madlavning (og under), og når du har været udenfor. For at undgå virus og sygdom er det vigtigt at vaske dem ofte.

Når vi rengør vores hænder, er det nødvendigt at bruge Luksus håndsæbe for at sikre, at de bliver ordentligt rene. Vandet fjerner kun det snavs, vi kan se med det blotte øje. Men det fjerner ikke bakterier og andet skidt, som er trukket ind i vores hænder. Når du vasker dine hænder grundigt med Luksus håndsæbe, undgår du derved sygdom og bakterier.

Med en luksus håndsæbe, sørger du for at fugte dine hænder, når du vasker dem. Ved at vaske dine hænder ofte, fjerner du den naturlige olie, som huden danner. Olien beskytter din hud, samtidig med at gøre den fleksibel og fugtet. Derfor er det vigtigt, at du vælger en luksus håndsæbe, som ikke udtørrer dine hænder.

4 gode grunde til at købe en luksus håndsæbe

  • Bakterier: en luksus håndsæbe er effektive når du vasker hænd
  • Velvære: med Luksus håndsæbe plejer du og beskytter dine hænde
  • Duft: Luksus håndsæbe giver dine hænder en lækker og ren duf
  • Æstetik: Luksus håndsæberne pynter flot hvor end du stiller dem

Nogle sæber udtørrer din hud mere end andre. Derfor anbefaler vi, at du køber en luksus håndsæbe med plejende egenskaber. Når du køber din flydende luksus håndsæbe hos Rabatcentralen, kan du vælge en variant og duft, som passer til dig og dit hjem. Samtidig er mærkaterne på Luksus håndsæben flotte og farverige, så de pynter fint, lige meget hvor du stiller flasken. Du kan finde forskellige mærkater med dejlige dufte fra The Gift Label, som passer til din smag. Din hud vil takke dig.

The Gift Label – luksus håndsæbe fra Amsterdam

Hos Rabatcentralen kan du købe luksus håndsæbe fra det hollandske mærke The Gift Label. Luksus håndsæben er økologisk og vegansk. Sæbeflaskerne er lavet af 100% genanvendt plastik, og du kan vælge imellem duftene Bourbon Vanille og Kumquat. Flaskerne med luksus håndsæbe er pyntet med flotte labels, som gør, at sæben også er flot på badeværelset eller i køkkenet. De er lavet med de bedste ingredienser, så du får den mest optimale håndhygiejne.

Leder du efter mundbind eller ansigtsmasker? På denne side kan du se vores udvalg.

Køb luksus håndsæbe hos Rabatcentralen

Forkæl dine hænder med luksus håndsæbe fra The Gift Label. Flaskerne er miljøvenlige, og Luksus håndsæben er fri for farve og sulfater. Så kan du vaske hænder med luksus håndsæbe med god samvittighed.

Vi bestræber os efter at svare på din mail inden for 5 timer i hverdagene. Når du bestiller hos os online, vil vi altid sende dine varer i løbet af 1-3 dage med GLS. Er du i tvivl om dit køb, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Hos Rabatcentralen har vi også spil til hele familien. Du kan se vores udvalg af puslespil her.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password