Kunstplakat Kim Larsen nr. 4

479,00 kr.
Inkl. moms
479

Kunstplakat efter original maleri af kunstner Leo Birger Svendsen i skønne røde og gule nuancer af den legendariske Kim Larsen.

Leo Birger Svendsen er en lokal kunster hvis kunst lægger sig op af 60'ernes amerikanske Pop Art og placerer sig i mangt og meget i krydsfeltet mellem reklamens og kunstens verden. 

Plakaten er printet på lækkert 230 gr. tekstil med canvasstruktur.

Kunstplakaten findes i 2 bredder og prisen er inkl. magnetramme der findes i 5 farver.

Format:
B: 50 x H: 67 cm
B: 70 x H: 94 cm

Størrelse
Farve
check_circle_outline  Prisgaranti
check_circle_outline  Fri fragt ved køb over 499 kr.
check_circle_outline  365 dages returret

Leo Birger Svendsen er uddannet grafiker 1972 og har i dag sin egen tegnestue med speciale i diverse grafiske produktioner (illustrationer magasiner, plakater mm.)

I sit erhvervsliv har Leo Birger Svendsen beskæftiget sig med mange forskellige ting.
Han har blandt andet været:
Underviser på Grafisk Linje, Hansenberg, Kolding med speciale i grafisk tilrettelægning, herunder layout og billedbehandling
Grafisk konsulent for TechnoColour
Freelance
AirBrushArtist

Udover en lang karrierer indenfor den grafiske verden har han også spillet jazzmusiker på højt niveau med koncerter i en stor del af Nordeuropa. Blandt andet i bands som Vibæk Jazz Band og Brewhouse JazzBand Både i sit erhverv og i sit private liv har tegning og maleri således altid fyldt meget. Maleri på lærred har været og er stadig det centrale for ham. Hans tilgang til maleriet nyder godt af hans professionelle kompetencer med hensyn til billedbehandling og layout. Hans kunst lægger sig op af 60’ernes amerikanske Pop Art og placerer sig i mangt og meget i krydsfeltet mellem reklamens og kunstens verden. Efter at have sagt delvist farvel til arbejdsmarkedet har han intensiveret arbejdet med kunsten, der nu fylder mere og mere i tilværelsen. Det gælder som det ses både jazzen og billedkunsten, der nu for alvor fylder rummet i det han anser for sit privilegerede liv i ”den tredje alder”…

Hans atelier er beliggende på en tidligere gård mellem Esbjerg og Andrup. Her udfolder han sig i et miljø omgivet af islænderheste og en dejlig natur. Her har han gennem de seneste år omdannet en af sine tilbygninger til kombineret atelier og galleri. Leo Birger Svendsen tager gerne imod besøg på sit atelier, dog foretrækkes varsel telefonisk før ankomst (kontakt 26 71 12 16).

Se i videoen, hvor nemt du bruger magnetrammen der følger med, når du køber en plakat hos rabatcentralen.dk

10 Varer

datablad

Materiale
Fyrretræ med ægte egetræs finér
Kunstner
Leo Birger Svendsen

Opret konto

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode