• -30,00 kr.
Super Winner brætspil

Super Winner brætspil

179,00 kr.
149,00 kr. Spar 30,00 kr.
Inkl. moms
149

Super winner er et sjovt brætspil, hvor det gælder om at få alle brikker over på den ene side. Den der først ingen brikker har på sin halvdel vinder spillet og bliver Super Winner. Det kræver kun 2 spillere for at spille Super Winner. Brikkerne skal skydes igennem en tunnel der er midt på pladen. Du skyder brikkerne ved at ligge dem imod elastikken der er i bunden af spillepladen og så ramme midt i tunnelen. Skyder du for hård kan du risikere, at den kommer retur igen til egen banehalvdel. Det er en kamp om at være hurtig og præcis. Super Winner er sjov for hele familien.

check_circle_outline  Prisgaranti
check_circle_outline  Fri fragt ved køb over 499 kr.
check_circle_outline  365 dages returret
SPIL_WINNER_1
141 Varer

datablad

Størrelse
B: 29,5 x L: 56 cm
Brikker Ø 4 cm
Indhold
2 x 5 brikker

Du vil nok også godt kunne lide

American cars of 1960s 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -20,00 kr. Pris 129,00 kr.

Puslespilsmåtte 500-1.000 brikker

Pris 119,00 kr.
Hvad får du i kassen: Et KLASK-bord 4 hvide magneter (der er 1 ekstra) 2 bolde (der er 1 ekstra) 2 pointjetoner 2 magnetiske angriber 2 styremagneter 6 PTFE klistermærker (der er 2 ekstra) Spilleregler i stor etræk: Det gælder om at skyde den orangegule boldt i modstanderens mål og samtidigt udgå banens forhindringer. Begge spillere må flytte deres angriber frit rundt på bordet. Du flytter angriberen via styremagnet der er under KLASK-bordet. Den spiller der først får 6 point har vundet. Hvordan får man point: Hvis den orangegule bold lander i modstanderens mål og bliver liggende. Hopper den op gen, spiller man videre. Hvis 2 eller 3 hvide magneter sætter sig fast på modstanderens angriber. Hvis modstanderen mister kontrollen over sin angriber og ikke kan rette op på den med sin styremagnet. KLASK! Hvis modstanderen styre sin egen angriber i eget mål, modtager man øjeblikkeligt et point også selvom at modstanderen lykkes med at få sin angriber op igen. PS: En tommelfingerregel - Hvis du hører et KLASK på bordet, så betyder det som regel at der er point. Det kan spilles af alle. Spil med familien eller lav en turnering sammen med vennerne.

KLASK brætspil

Normalpris 349,00 kr. -90,00 kr. Pris 259,00 kr.
Her får du 2 i et spil. Både Super fodbold winner og ludo på den anden side. Super fodbold winner er et sjovt brætspil, hvor det gælder om at få alle brikker over på den ene side. Den der først ingen brikker har på sin halvdel vinder spillet og bliver Super fodbold Winner. Det kræver kun 2 spillere for at spille Super fodbold winner. Brikkerne skal skydes igennem en tunnel der er midt på pladen. Du skyder brikkerne ved at ligge dem imod elastikken der er i bunden af spillepladen og så ramme midt i tunnelen. Skyder du for hård kan du risikere, at den kommer retur igen til egen banehalvdel. Det er en kamp om at være hurtig og præcis. Super fodbold winner er sjov for hele familien. Her får du 2 spil i en. Du kan vende pladen om og spille ludo på bagsiden. Det er klassisk ludo, som du kender det, hvor du kan slå din(e) modstander hjem og hvor det gælder om først at få sine dyr i mål. Der medfølger brikker til begge spil.

Super fodbold winner og ludo brætspil

Normalpris 179,00 kr. -60,00 kr. Pris 119,00 kr.

Opret konto

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode