• -120,00 kr.
Aquapod højtaler i sort/grå

Aquapod højtaler i sort/grå

399,00 kr.
279,00 kr. Spar 120,00 kr.
Inkl. moms
279

Aquapod fra boompods i sort og grå er en lille vandtæt højtaler, du kan tage med dig over alt, om det er på mountainbiken, gåturen, i badet eller hvor turen nu går hen. Den følger dig, hvor end du går. Den er i et sporty design og bygget til at holde.

check_circle_outline  Prisgaranti
check_circle_outline  Fri fragt ved køb over 499 kr.
check_circle_outline  365 dages returret

Aquapod fra boompods er en lille vandtæt højtaler, du kan tage med dig over alt, om det er på mountainbiken, gåturen, i badet eller hvor turen nu går hen. Den følger dig, hvor end du går. Den er i et sporty design og bygget til at holde. Den er shock proof, water proof, trådløs og kan spille i 5 timer på en fuld opladning. Der medfølger silikonerem så den kan monteres på cykelstyret, karabinhage så den kan hænge på tasken, sugekop, så den kan hænge på væggen i badet og en rem så du kan have den om håndleddet. Du kobler den til din telefon via bluetooth som du kender det fra andre trådløse højtalere og så finder du ellers bare dit ynglings musik.

Boompods er højtaler med god samvittighed. Boompods har nemlig et samarbejde med Organisationen One Tree Planted, så for hver højtaler der bliver solgt af Boompods bliver der plantet et træ for at passe på vores jord, for der er ingen plan B. Jorden er vores kilde til ren luft og vand og det er godt for biodiversiteten. Yderligere er et træ medvirkende til vores helbred og velvære. Du kan læse mere om det gode projektet her.

Boompods
APOD_SORT/GRÅ
7 Varer
2020-12-18

datablad

Størrelse
H: 3,5 x Ø: 8,9 cm
Kapacitet
3,2 W.
Info
Bluetooth 5.0
Op til 5 timers spilletid
Shock proof
Trådløs
Water Proof IPX 7
Inklusiv
Elastiksnor
Karabinhage
Snor

Opret konto

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode