Der er 7 produkter

Viser 1-7 af 7 element(er)
3-lags stofmundbind der kan genbruges flere gange og vaskes ved 60 grader (kan vaskes op til 20 gange). Den har en næseclips isyet så du kan lukke den til henover næseryggen. Det hjælper også til at dine briller ikke dugger, hvis du bruger det. Så har en justerbar ørestropper, så du kan få den til at sidde bedst muligt til dit ansigt. De 3 lag består af: Inderste lag: Mesh (100% polyester) Mellemste lag: Jersey (100% bomuld) Yderste lag: Isoli (65% bomuld / 35% polyester) Hvert lag har sin egenskab. Det inderste lag i mesh anvendes ofte i sportstøj, da det hælper til at holde din hud tør. Mellemste lag i bomuld hjælper med at absorbere fugte, i det her tilfælde din ånde, så din hud kan holde sig tør. Det yderste lag er børstet isoli, hvor indersiden af det hjælper med at absorbere fugten og ydersiden hjælper med at forhindre at nogen trænger igennem den. Den er i 6 farver. Hvilken er din yndlingsfarve?

3-lags stofmundbind

Pris 29,95 kr.
Strandstol i lækker design og meget komfortabel at sidde i. Den kan indstilles i 3 højder alt efter om du ønsker at følge med i hvad der sker eller om der skal slappes af på terrassen. Rammen er produceret i FSC certificeret bøgetræ og fås med 4 forskellige farver betræk - sort, grå, stribet og blomster. Max belastning 110 kg.

Strandstol grå

Pris 349,00 kr.
På få år er antallet af insekter og arter faldet i en drastisk nedadgående kurve. Det har store konsekvenser for hele kloden. Insekterne skal bruge pollen og nektar fra tidligt om foråret til sent på efteråret. Men man kan ret let forvandle sin have til en mere insektvenlig have, nogle blomster er nemlig særligt insektvenlige. Man kan hjælpe insekterne på vej ved at så og plante netop disse arter - til gavn for hele klodens økosystem. Kunstneren Lotte Lambæk slår et slag for den insektvenlige have. Hun har lavet motivet til denne liggestol, hvor de valgte blomster netop er særligt attraktive for insekterne. På motivet indgår blandt andet valmue, kongelys, æbleblomst, akeleje, oregano, lavendel og diverse sommerblomster. Stolen er printet efter et maleri af kunstner Lotte Lambæk. Strandstol i lækker design og meget komfortabel at sidde i. Den kan indstilles i 3 højder alt efter om du ønsker at følge med i hvad der sker eller om der skal slappes af på terrassen. Rammen er produceret i FSC certificeret bøgetræ og fås med 4 forskellige farver betræk - sort, grå, stribet og blomster. Hver gang du bestiller en strandstol med blomsterprint får du en blanding blomsterfrø med i pakken. Max belastning 110 kg.

Strandstol med blomsterprint

Pris 499,00 kr.
Strandstol i lækker design og meget komfortabel at sidde i. Den kan indstilles i 3 højder alt efter om du ønsker at følge med i hvad der sker eller om der skal slappes af på terrassen. Rammen er produceret i FSC certificeret bøgetræ og fås med 4 forskellige farver betræk - sort, grå, stribet og blomster. Den er special design til Rabatcentralen og farverne er "plukket" fra et foto fra vores smukke vesterhav med himmel, sand, klit og vand. Design by Karen Korsgaard. Max belastning 110 kg.

Strandstol med striber

Pris 449,00 kr.
Strandstol i lækker design og meget komfortabel at sidde i. Den kan indstilles i 3 højder alt efter om du ønsker at følge med i hvad der sker eller om der skal slappes af på terrassen. Rammen er produceret i FSC certificeret bøgetræ og fås med 4 forskellige farver betræk - sort, grå, stribet og blomster. Max belastning 110 kg.

Strandstol sort

Pris 349,00 kr.
Med en travl hverdag og mange regnvejrsdage er det ikke altid nemt at få tøjet hængt ud til tørre, så flere tager tørretumbleren i brug. I dag er de moderne tørretumblere heldigvis mindre energikrævende end de første versioner. Men med uldbolde i din tørretumbler kan du reducere tørretiden og spare på dit strømforbrug. Faktisk kan du spare op til 25% på dit strømforbrug. Uldboldene er fremstillet i 100% fåreuld og giver en naturlig blødhed til dit tøj. De hjælper til at suge fugten ud af tøjet og løfter det i maskinen, så varmen fordeles mere jævnt. Udover at hjælper til at tøjet bliver naturligt blødt så giver det også tøjet færre krøller, så du heller ikke skal bruge så lang tid på at stryge det. De kan også erstatte eventuelt brug af skyllemiddel, hvis du ellers godt kan lide at bruge det. Du kan tilsætte enkelte dråber at essentielle olier til boldene, så tøjet får en dejlig duft og samtidigt får en naturlig blødhed fra uldboldene. Hvorfor bruge uldbolde i din tørretumbler: Hurtigere tørretid - ca. 25% mindre tørretid og strømforbrug. Tøjet bliver naturligt blødt. Reducerer krøller i tøjet, så du spare tid på at stryge det. Kan anvendes op til 1000 gange i tørretumbleren De er skønsomme for miljøet og tørretumbleren og så giver ikke ekstra støj.

Uldbolde til tørretumbleren.

Normalpris 99,00 kr. -10,00 kr. Pris 89,00 kr.

Oversigt over produkter fra Rabatcentralen

Rabatcentralen er lækre produkter i en god kvalitet til gode priser.

Rabatcentralen er produkter i god kvalitet bare billigere og vi går meget op i at det skal være produkter til en den prisbevidste forbruger, men kvaliteten skal være i top. Da vi startede op, var vores mål at leverer produkter med lidt kant og som ikke altid lige findes alle andre steder.

Opret konto

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode