Der er 55 produkter

Viser 1-12 af 55 element(er)

American cars of 1960s 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.
Arctic er et helt vidunderligt smukt puslespil i de smukkeste farver. Den har smartcut brikker som er med til at gøre puslespillet mere udfordrende, da brikkerne har en anderledes udskæring end almindelige brikker. Denne kollektion fra Eurographics er en serie af puslespil der sætter fokus på vores planet og hvor vigtigt det er at vi passer godt på den. De har derfor indgået et samarbejde med non-profit organisationen One Tree Planted, hvor der plantes et træ for hvert puslespil der bliver solgt i denne serie. Du kan læse mere om projektet her Eurographics producerer puslespil i blueboard pap af den højeste kvalitet der naturligvis er FSC godkendt, hvilket vil sige at pappet ikke er udvundet af træer fra regnskovsområder og de opfylder EU og ASTM standarderne. Trykfarverne der anvendes er vegetabilsk blæk der er udvundet naturligt fra grønsager. Alle materialer i Eurographics' puslespil er 100% genanvendelige. Færdig mål på puslespil er: B: 68 x H: 48 cm Indeholder 1000 brikker.

Arctic- Save the planet collection 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.

Birth of Venus 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.

Chocolate cupcakes 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.
Coral reef er et helt vidunderligt smukt puslespil i de smukkeste farver. Den har smartcut brikker som er med til at gøre puslespillet mere udfordrende, da brikkerne har en anderledes udskæring end almindelige brikker. Denne kollektion fra Eurographics er en serie af puslespil der sætter fokus på vores planet og hvor vigtigt det er at vi passer godt på den. De har derfor indgået et samarbejde med non-profit organisationen One Tree Planted, hvor der plantes et træ for hvert puslespil der bliver solgt i denne serie. Du kan læse mere om projektet her Eurographics producerer puslespil i blueboard pap af den højeste kvalitet der naturligvis er FSC godkendt, hvilket vil sige at pappet ikke er udvundet af træer fra regnskovsområder og de opfylder EU og ASTM standarderne. Trykfarverne der anvendes er vegetabilsk blæk der er udvundet naturligt fra grønsager. Alle materialer i Eurographics' puslespil er 100% genanvendelige. Færdig mål på puslespil er: B: 68 x H: 48 cm Indeholder 1000 brikker.

Coral reef- Save the planet collection 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.

Corvette Out for a spin 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.

Country Cardinals 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.

Cupcakes celebration 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.

Dinosaurs of the cretaceous 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.

Emoji 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.

Evening skating 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.

Festive labs 1000 brikker - Eurographics

Normalpris 149,00 kr. -30,00 kr. Pris 119,00 kr.

Oversigt over produkter fra Eurographics

Eurographics producerer miljøvenlige puslespil der er produceret i højeste pap kvalitet blueboard og er FSC godkendte og de opfylder EU og ASTM standarderne.

Hvad er fordelene ved et Eurographics puslespil?

Eurographics er et mærke fra Montreal i Canada, som laver puslespil i alverdens motiver. Eurographics er verdensførende inden for produktion af puslespil til voksne. Eurographics er kendt for deres brede, men unikke, udvalg af puslespil med flotte afbildninger.

Puslespillene fra Eurographics er af høj kvalitet, og de er lavet af blueboard pap. Det betyder, at pappet ikke er udvundet fra regnskovsområder, og at Eurographics opfylder EU og

ASTM-standarderne. Pappet er 100% genanvendeligt. Derudover er trykfarverne lavet af vegetabilsk blæk, som er udvundet af grøntsager. Derfor er Eurographics puslespillene yderst miljøvenlige, så du kan lægge dit Eurographics puslespil med god samvittighed.

Selve Eurographics puslespillene er lavet af smart-cut-brikker, som betyder, at brikkerne er skåret i forskellige former. Det gør dem unikke og spændende at lægge. Eurographics har et bredt sortiment af puslespil med forskellige motiver. Derfor har Eurographics også et motiv, som vil give dig lyst til at lægge puslespil.

Eurographics producerer puslespil som blandt andet afbilleder:

 • Fotografier
 • Kollager
 • Landskab
 • Jul og andre højtider
 • Kunst
 • Og mange flere motiver

Træn din hjerne med Eurographics puslespil

Selvom vi ofte opfatter puslespil som en måde at slappe af på, har Eurographics puslespil samtidig flere sundhedsmæssige fordele. Lige fra at hjælpe børn med at udvikle deres færdigheder, kan puslespil også forbedre din hukommelse, samt forhindre aldersrelaterede mentale sygdomme, som alzheimers.

6 fordele ved at lægge Eurographics puslespil

 • Du træner hjernen – når du lægger et Eurographics puslespil, bruger du både højre og venstre hjernehalvdel, som skal arbejde sammen. Derfor forbedrer du også din kognitive funktion i hjernen.
 • Du bliver mere detaljeorienteret – puslespilsbrikker er ofte næsten identiske. Her bliver du nødt til at være opmærksom på de mindste detaljer
 • Du forbedrer din hukommelse – du styrker neurale forbindelser, som forbedrer din korttidshukommelse
 • Du bliver i bedre humør, fordi din hjerne udskiller dopamin
 • Du forbedrer din problemløsningsevner – når du løser et Eurographics puslespil, er du nødt til at forsøge forskellige tilgange. Disse evner kan du blandt andet overføre til arbejdspladsen.
 • Reducér stress – Eurographics puslespil udfordrer os, men de hjælper os med at slappe af.

Hos Rabatcentralen har vi et bredt udvalg af billige & sjove puslespil. Puslespil er ikke kun for børn. Med et Eurographics puslespil får du et flot motiv, som indeholder 1000 brikker. Eurographics Puslespil er et fantastisk alternativ til at se TV efter arbejde, fordi du udfordrer hjernen i stedet for – men samtidig giver du dig selv lov til at slappe af efter en lang dag. Når du har samlet Eurographics puslespillet, kan du eventuelt indramme det og hænge det op på væggen.

Mangler du kunst og plakater til væggene, har vi et eksklusivt online sortiment hos Rabatcentralen.

Eurographics puslespil hos Rabatcentralen

Når du lægger et stort Eurographics puslespil, er det ofte ad flere omgange. Derfor anbefaler vi, at du køber en puslespilsmåtte. Så kan du pakke dit Eurographics puslespil væk, så ikke det fylder på middags-eller stuebordet, når du skal bruge det.

Vi har et bredt online sortiment af miljøvenlige puslespil fra Eurographics. Find dine Eurographics puslespil hos Rabatcentralen, træn din hjerne og reducér stress. 

Har du spørgsmål, eller mangler du information, kan du kontakte os på telefon eller mail.

Opret konto

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode