Der er 184 produkter

Viser 1-12 af 184 element(er)

Aktive filtre

Pedaltraktorer

Pedaltraktor til børn

Har dit barn også meget energi, som skal brændes af i løbet af dagen? De fleste forældre kan nikke genkendende til at deres børn elsker, når der er fart over feltet. Pedaltraktor til børn er et rigtig godt multifunktionelt stykke legetøj til dit barn, når han eller hun skal forbrænde noget energi i løbet af dagen. Pedaltraktor til børn er et multifunktionelt legetøj, der ikke kun sørger for at stimulere dit barn. Du kan med en pedaltraktor til børn være med til at forbedre og styrke dit barns motoriske- og koordineringssevner. Som en bonus kan legebilen også være en rigtig god og sjov motionskilde for dit barn. Vores pedaltraktorer til børn, kan fåes I legetøjsudgaver af mærkerne John Deere, Massey Ferguson og Claas.

Hos Rabatcentralen har vi et stort udvalg af pedaltraktor til børn i forskellige farver og former. Gør det til en leg for dit barn at suse igennem hjemmet eller haven med en pedaltraktor. Du kan også finde et hav af tilbehør til pedaltraktoren online.

Er dit barn vokset fra pedaltraktoren? Så har vi også et udvalg af elektriske løbehjul til børn i forskellige farver.

Forskellen på pedaltraktor til børn og gåbiler

Er du også i tvivl om, hvad forskellen er på en pedaltraktor til børn og en gåbil? En gåbil er en mindre model, der er designet specielt til de helt små børn. Gåbilen kan være det helt perfekte legetøj og en god støtte, når dit barn skal til at tage de allerførste skridt.

En pedaltraktor til børn derimod er en lidt større model, og er designet til de lidt større børn. Med en pedaltraktor kan barnet få lov til at suse derudaf ved hjælp af pedalerne. Pedaltraktoren lærer dit barn at køre ved at træde pedalerne i bund. Pedaltraktor til børn kan altså være en god træning inden skiftet til en cykel.

Vil du give dit barn den ægte følelse af at være en landmand? Så kan vores pedaltraktor til børn fåes I mærkerne John Deere, Massey Ferguson og Claas.

Pedaltraktor med gummihjul

Synes du også, at det kan være lidt træls med mærker på dit trægulv fra dit barns pedaltraktor? Så er du kommet til det rette sted! Hos Rabatcentralen kan du også finde en pedaltraktor med gummihjul. En pedaltraktor med gummihjul skåner både dit flotte trægulv og er mere lydløs. Find den helt rigtig pedaltraktor med gummihjul hos Rabatcentralen i dag. Vi har en pedaltraktor til både drenge og piger i forskellige farver og former.

Tilbehør til pedaltraktor med gummihjul

Trænger dit barns pedaltraktor med gummihjul også til en lille upgrade? Vi har et stort udvalg af tilbehør til alle pedaltraktor med gummihjul. Giv dit barn den sejeste pedaltraktor til børn med de fedeste tilbehør, og imponer alle børnene i børnehaven. Du kan finde de sejeste pedaltraktorer og tilbehør fra blandt andet mærkerne John Deere, Massey Ferguson og Claas.

Er dit barn ikke ligeså vild med biler og traktorer? Det gør ikke spor. Du kan nu give dit barn muligheden for at være prinsen på den hvide hest, eller prinsessen på enhjørningen med my pony fra Rollzone. Skal hjernen trænes, så har vi også sjove puslespil til hele familien.

Opret konto

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode