Der er 80 produkter

Viser 1-12 af 80 element(er)

Aktive filtre

Elbiler

Designer el scooter til børn

Du har sikkert hørt om el løbehjul, el skateboards og elcykler, men har du hørt om el scootere til børn? Du kan nu give dit barn fornøjelsen af en super lækker Vespa lignende el scooter. Dit barn kan nu suse afsted til børnehaven eller rundt i haven, som var han eller hun i Italiens smukke og idylliske gader. Hos Rabatcentralen kan du vælge imellem tre forskellige el scootere til børn. Vi har både el scootere til drenge og piger i forskellige farver og modeller. Skal barnets første Vespa være med eksklusive lædersæder eller den klassiske favorit?

Find den helt perfekte el scooter til børn hos Rabatcentralen.

Vespa el scooter til børn

Med vores Vespa el scooter til børn er det næsten ligesom at køre på den rigtige scooter. Den lille el scooter er udstyret med rigtige gummidæk, der er med til at give scooteren et bedre vejgreb. Gummidækkene, på el scooter til børn, minimerer også støjen.

Den lille el scooter til børn kommer ikke kun med super seje features, men den er rent faktisk også licenseret af Vespa. Der er ikke blevet sparet på noget. Og som på en rigtig Vespa, så er der blevet kræset om de lækre detaljer, som lædersæderne og 2x12V motorerne. Scooteren er monteret med en støttefod. Derudover så følger der også støttehjul med, så de helt små også kan få lov til at suse afsted på den lille Vespa.

Leder du efter en anden form for hestekræfter? Så se vores store udvalg af my pony fra Rollzone med sjove rullende dyr, og find dit barns yndlingsdyr.

Almindelige løbehjul eller det elektriske løbehjul til børn?

Vi kender alle sammen det gode gamle løbehjul. Det almindelige løbehjul, er stadig et sjovt transportmiddel. Men nu er der altså kommet en upgrade! Det elektriske løbehjul til børn er de seneste par år blevet mere og mere populære. Hos Rabatcentralen kan du finde det helt rigtigt elektriske løbehjul til dit barn. Løbehjulene kan fås i mange forskellige farver, og du kan endda få et elektrisk løbehjul til børn med et sæde.

Har du også mindre børn, hvor balanceevnen ikke helt er til de elektriske scootere endnu? Vi har også et stort udvalg af pedaltraktor til børn i de helt små aldersgrupper.

Har du nogle spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe dig online og telefonisk.

Fordele ved det elektriske løbehjul til børn

Med et elektriske løbehjul vil dit barn både kunne suse derudad, lave seje tricks og have det sjovt med vennerne. Hos Rabatcentralen har vi mange forskellige modeller, så du kan være sikker på at finde det helt rigtige elektriske løbehjul til dit barn.

Fordelen ved et elektrisk løbehjul til børn er, at de er super nemme at pakke sammen. På den måde kan dit barn tage løbehjulet med i sommerhus, til skolen eller med hjem til vennerne. En anden fordel er også, at dit barn kan begynde at lære at lave seje tricks med sit elektriske løbehjul til børn. Der er rigtig mange muligheder med et elektrisk løbehjul. Det er et sjovt transportmiddel til at komme til og fra skole med vennerne.

Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige elektriske løbehjul til dit barn? Vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os online eller telefonisk.

Opret konto

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode