Personlige oplysninger/sikkerhed

For at handle hos rabatcentralen.dk har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Indsamlingen af disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere dine varer til dig. Personoplysningerne registreres hos rabatcentralen.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personlige oplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på rabatcentralen.dk er Macrodot A/S.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Du kan altid blive informeret om indsamlede personoplysninger via vores hjemmeside ved blot at henvende dig til kundeservice@rabatcentralen.dk. Du kan altid gøre indsigelse med registreringen af dine oplysninger. Disse rettigheder er du tillagt efter persondataloven, og du kan ligeledes i denne forbindelse blot henvende dig til kundeservice@rabatcentralen.dk, hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt, hvorfor vi gemmer dine oplysninger i vores systemer, hvortil der ikke er adgang for uvedkommende uden for virksomheden.

Vi videregiver nedenstående oplysninger til GLS for at de kan levere varen til ønskede adresse. Navn, adresse, tlf. og mailadresse.

Opret konto

Opret ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet Eller Nulstil din kode