Retur- og fortrydelsesret

Alle køb hos rabatcentralen.dk er omfattet af forbrugeraftalelovens regler om fortrydelses- og returret, hvorfor du som kunde har ret til at fortryde den indgåede aftale uden begrundelse.
Fortrydelsesretten gælder i 365 dage, og perioden beregnes fra den dag, du har modtaget varen. Du har derefter yderligere 14 dage til at returnere varen.

Hvordan fortryder du aftalen?

Du skal inden 365 dage fra modtagelsen af din(e) vare(r) give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@rabatcentralen.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Fragtomkostninger i forbindelse med en returnering afholdes af dig og er uvedkommende for rabatcentralen.dk.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen eller sende varerne retur. Vi skal have en tydelig meddelelse om dette. Modtager vi dine varer retur, uden at du i den forbindelse har givet meddelelse om, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret, vil du blive opkrævet returforsendelsen.

Tilbagebetaling - Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt tilbagebetale købsbeløbet til det betalingskort du brugt, da du købte varerne. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den Det er ikke muligt at returnere pengene til et andet kreditkort.

Bemærk, at fortryder du dele af købet, så får ikke fragtomkostningerne retur.

Returnering af varer

Ved returnering er du selv ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Når du sender varen, er det derfor en god ide at sørge for dokumentation for, at varen er afsendt, da du som køber bærer ansvaret, indtil den er kommet retur til os. - Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling. - Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. - Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i original fragtemballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for strandstole. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højest at koste kr. 79,00 inkl. moms med GLS.

Reklamationer

Der gives efter købeloven reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som måtte være opstået i indtil 24 måneder efter købet.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller få et afslag i prisen alt afhængig af den konkrete situation. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået, som følge af fejlagtig brug af produktet, almindelige slidtage eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Købelovens mangelregler finder her anvendelse. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen.

Reklamerer du inden 2 måneder efter, at du har konstateret manglen, vil dette anses for værende rettidigt.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varer, når reklamationen er berettiget. Ved reklamation, fejl og mangler kan du kontakte os via mail på kundeservice@rabatcentralen.dk. I forbindelse med reklamationen bedes du oplyse, baggrunden for din reklamation og dermed hvad problemet med produktet er. Derudover bedes du angive dit ordre- eller fakturanummer.

Reklamationer returneres til:
Rabatcentralen.dk
Jeppe Skovgaards Vej 40
6800 Varde

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflever den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

  • Tilmeld

Nyt konto register

har du allerede en bruger?
Log ind i stedet Eller Nulstille kodeord