Rabatcentralen.dk - Kvalitet, bare billigere

Rabatcentralen har sprunget mellemleddet over, og importerer direkte fra producenterne, hvilket betyder at du får kvalitetsprodukter til langt under normal netpris.

Vi stiller store krav til vores samarbejdspartnere. Det betyder at du som kunde kan være sikker på at du køber et produkt som er gennemtestet og i god kvalitet. Alle vare er på lager i Danmark, hvilket betyder hurtig levering, normalt 1-3 hverdage.

Hos rabatcentralen er det vigtigt, at vi kan være med til at gøre en forskel for miljøet, så flere af vores produkter støtter organisationen onetreeplanted.org, der planter et træ for hvert produkt der bliver solgt. Blandet andet produkterne fra Boompods og puslespillene fra Eurograohics serie "Save the planet" støtter denne organisation. Du kan læse mere om det spændende projekt her

Hvis du har spørgsmål så er du meget velkommen til at sende en mail på kundeservice@rabatcentralen.dk eller giv os et kald på +45 87959575. Vi gør alt hvad vi kan for at svare på mail inden for få timer.

Det er super vigtigt for os at have tilfredse kunder.

Sig endelig til hvis du har spørgsmål eller hvis der er andet vi kan hjælpe med

  • Tilmeld

Nyt konto register

har du allerede en bruger?
Log ind i stedet Eller Nulstille kodeord