• -40,00 kr.

Puzzlers arms 19 1000 brikker - Wasgij

119,00 kr. Spar 40,00 kr.
159,00 kr.
Lowest price at PriceRunner
Inkl. moms
119

Wasgij puslespil er en anderledes slags puslespil end dem de fleste kender. Denne er fra deres "destiny" serie. Er du klar på at se hvad der er sket med menneskerne på baren? Spiller de stadigvæk pool og synger med på de gode gamle sange eller er det blevet triste og grå? Det er op til dig at finde ud af. Slip fantasien løs.

Størrelse på færdigt puslespil:
B: 68 x H: 49 cm

Indhold: 1.000 brikker.

Antal
Ikke på lager

Wasgij puslespillene kommer fra den hollanske producent Jumbo og selvom at Wasgij lyder hollandsk så er det faktisk det engelske ord jigsaw stavet bagfra der på dansk betyder puslespil.

Det sjove ved Wasgij puslespillene er, at du ikke får motivet givet på forhånd, som du kender det fra traditionelle puslespil. Du får et hint og skal så samle det ud fra forskellige hints.

Wasgij har 4 forskellige kategorier.

Wasgij Original:
Her ser du et motiv, hvor folkene står og kigge og ser noget vildt spændende eller overraskende. Det er så din opgave at samle hvad det er de har fået øje på.

Wasgij Mystery:
Her er det din opgave at samle "hvad sker der nu" øjeblikket. Du får lidt hints men resten er op til dig at finde ud af.

Wasgij Destiny:
Skæbnen indhenter alle og i denne serie skal du samle et nutidsbillede af det du ser på æsken. Det kan være du skal samle, hvad der er sket en gammeldags togstation igennem 60 år.

Wasgij Christmas:
Juleserien følger originalserien, så her skal du samle det som dem på æsken kigger på. Du skal altså samle det overraskende eller spændende som de har fået øje på.

Wasgij
JUM91668

Dataark

Brikker
1.000 brikker

Du kan måske også lide

History of trains 1000...
  • -20,00 kr.

History of trains 1000...

129,00 kr. 149,00 kr.
Miljøvenlig puslespil i højeste kvalitet fra Eurographics med historiske tog og lokomotiver. Puslespillet har smart cut brikker, så ikke alle...
  • Tilmeld

Nyt konto register

har du allerede en bruger?
Log ind i stedet Eller Nulstille kodeord