• -40,00 kr.

The Wasgij games! 04 1000 brikker - Wasgij

119,00 kr. Spar 40,00 kr.
159,00 kr.
Lowest price at PriceRunner
Inkl. moms
119

Wasgij puslespil er en anderledes slags puslespil end dem de fleste kender. Denne er fra deres "destiny" serie. Her skal du pusle fremtiden frem. Hvad er der sket med den stærke mand, er han stadigvæk stærk eller er hele pladsen lavet om til et stort blomstermarked? Skynd dig at få den samlet, så du kan få svar på dine spørgsmål.

Størrelse på færdigt puslespil:
B: 68 x H: 49 cm

Indhold: 1.000 brikker.

Antal
Ikke på lager

Wasgij puslespillene kommer fra den hollanske producent Jumbo og selvom at Wasgij lyder hollandsk så er det faktisk det engelske ord jigsaw stavet bagfra der på dansk betyder puslespil.

Det sjove ved Wasgij puslespillene er, at du ikke får motivet givet på forhånd, som du kender det fra traditionelle puslespil. Du får et hint og skal så samle det ud fra forskellige hints.

Wasgij har 4 forskellige kategorier.

Wasgij Original:
Her ser du et motiv, hvor folkene står og kigge og ser noget vildt spændende eller overraskende. Det er så din opgave at samle hvad det er de har fået øje på.

Wasgij Mystery:
Her er det din opgave at samle "hvad sker der nu" øjeblikket. Du får lidt hints men resten er op til dig at finde ud af.

Wasgij Destiny:
Skæbnen indhenter alle og i denne serie skal du samle et nutidsbillede af det du ser på æsken. Det kan være du skal samle, hvad der er sket en gammeldags togstation igennem 60 år.

Wasgij Christmas:
Juleserien følger originalserien, så her skal du samle det som dem på æsken kigger på. Du skal altså samle det overraskende eller spændende som de har fået øje på.

Wasgij
JUM9178

Dataark

Brikker
1.000 brikker
Motiv
Ekstra udfordrende
Sjove motiver
  • Tilmeld

Nyt konto register

har du allerede en bruger?
Log ind i stedet Eller Nulstille kodeord