• -60,00 kr.

Uldbolde til tørretumbleren.

39,00 kr. Spar 60,00 kr.
99,00 kr.
Lowest price at PriceRunner
Inkl. moms
39

Uldbolde der hjælper med at mindske tørretiden i tørretumbleren og derved spare du på dit strømforbrug. Du kan faktisk reducere tørretiden og strømforbruget med op til 25% og så får du også naturligt blødt tøj.

Uldboldene er fremstillet i 100% fåreuld og de hjælper til at suge fugten fra tøjet og løfter det, sådan at varmen fordeles mere jævnt i din tørretumbleren. Det er med til at du mindsker tørretiden. Hvis du ønsker at reducerer dit forbrug af skyllemiddel er uldbolde også et godt alternativ. De hjælper til en naturlig blødhed i tøjet og vil du gerne have lidt duft i dit tøj, kan du tilføje enkelte dråber af essentielle olier til uldbolden. Så får du både blødt tøj og din egen duft.

Pakken indeholder 6 bolde:
3 stk. hvide
3 stk. sorte

Antal
Ikke på lager

Med en travl hverdag og mange regnvejrsdage er det ikke altid nemt at få tøjet hængt ud til tørre, så flere tager tørretumbleren i brug. I dag er de moderne tørretumblere heldigvis mindre energikrævende end de første versioner. Men med uldbolde i din tørretumbler kan du reducere tørretiden og spare på dit strømforbrug. Faktisk kan du spare op til 25% på dit strømforbrug. Uldboldene er fremstillet i 100% fåreuld og giver en naturlig blødhed til dit tøj. De hjælper til at suge fugten ud af tøjet og løfter det i maskinen, så varmen fordeles mere jævnt. Udover at hjælper til at tøjet bliver naturligt blødt så giver det også tøjet færre krøller, så du heller ikke skal bruge så lang tid på at stryge det.

De kan også erstatte eventuelt brug af skyllemiddel, hvis du ellers godt kan lide at bruge det. Du kan tilsætte enkelte dråber at essentielle olier til boldene, så tøjet får en dejlig duft og samtidigt får en naturlig blødhed fra uldboldene.

Hvorfor bruge uldbolde i din tørretumbler:

  • Hurtigere tørretid - ca. 25% mindre tørretid og strømforbrug.
  • Tøjet bliver naturligt blødt.
  • Reducerer krøller i tøjet, så du spare tid på at stryge det.
  • Kan anvendes op til 1000 gange i tørretumbleren
  • De er skønsomme for miljøet og tørretumbleren og så giver ikke ekstra støj.

ULD_633

Dataark

Materiale
100% fåreuld
Indhold
6 stk. bolde - 3 stk. hvide, 3 stk. sorte

Du kan måske også lide

Urkasse i træ - 6 ure
  • -220,00 kr.

Urkasse i træ - 6 ure

279,00 kr. 499,00 kr.
Urkasse med plads til 6 ure. Selve kassen er fremstillet i træ med valnøddefinér på ydersiden: Så har den 6 små puder du kan spænde dine ure fast...
  • Tilmeld

Nyt konto register

har du allerede en bruger?
Log ind i stedet Eller Nulstille kodeord