Puslespil

Sjove og billige puslespil til hele familien

Er du på udkig efter en sjov underholdningsaktivitet, du kan lave alene og med dem du holder af? Så er vores sjove puslespil måske noget for dig. De sjove puslespil stimulerer og styrker din hjerne. Gode og sjove puslespil sætter gang i dine koncentration, og udfordrer din intuition og genkendelsen af ting.

Hos Rabatcentralen kan du finde sjove puslespil til børn og voksne i alle aldre. Kast dig ud i et stort og avanceret puslespil med flere tusinde brikker eller find et sjovt puslespil med færre brikker, som alle kan være med på. Uanset størrelsen, så har vi et puslespil til hele familien.

Fordele ved de sjove puslespil

Få gang i hjernegymnastikken med sjove puslespil. En af fordelene ved at lægge de sjove puslespil er at det holder hjernen i gang, og det kan være med til at forebygge demens. Det er vigtigt hele tiden at holde hjernen i gang, og få stimuleret hjernen på nye måder hver dag. At lægge sjove puslespil, er en dejlig og afslappende aktivitet, hvor du kan sidde stille og roligt og fordybe dig med at lægge brikkerne.

De større, mere avancerede og sjove puslespil kan for voksne give en ro i en travl hverdag. Sjove puslespil til børn, er ikke kun et godt underholdningsaktivitet. Sjove puslespil til børn, er med til at udvikle og udfordre deres hjerner og læring.

Om du er barn eller voksen, så har Rabatcentralen altid sjove puslespil, der passer til dit niveau og kompetencer. Du kan finde flere spændende Sjove puslespil med flotte motiver her.

Hvor stammer sjove puslespil fra?

De sjove puslespil stammer helt tilbage fra 1700-tallet. Selve ordet stammer fra det engelske ord puzzle, som betyder gåde.

Opfinderen af puslespillet er den britiske gravør og kartografimand, John Spilsbury. I 1700-tallet skar man landkortet ud i flere dele, og samlede til sidst puslespillet på et træbræt eller på væggene. Puslespillet blev dengang brug til undervisning i geografi. De sjove puslespil har på de omkring 250 år udviklet sig en del.

Der findes i dag mange typer af sjove og billige puslespil. Wasgij producerer udfordrende puslespil, som vi sælger til en billig pris. Denne type puslespil findes der hele 6 forskellige typer. John Spilsbury ville nok have været en pavestolt og overrasket mand, hvis han var i live i dag.

I starten af 1900-tallet var pusle spillet allerede blevet en velintegreret underholdningsaktivitet blandt den øvre klasse. Dengang blev puslespillet fremstillet i træ, hvilket betød at puslespillet blevet anset for at være eksklusivt. Det var altså kun den øvre klasse, der havde råd til at have sådan en hobby. Med tiden blev de sjove puslespil også tilgængelig for middelklassen.

Gå på opdagelse på vores hjemmeside, og find de sjove puslespil med fede motiver og forskellige sværhedsgrader.

Billige puslespil til hele familien

I en travl hverdag kan det være svært at skabe ro. Med puslespil fra Rabatcentralen kan du skabe et hyggeligt og afslappende samlingspunkt for dig og din familie til billige penge.

Vi vil gerne give dig 3 gode grunde til at vælge et puslespil fra rabatcentralen:

  • Det er et hyggeligt og afslappende samlingspunkt
  • Billige puslespil kan genbruges
  • Der findes billige puslespil til hele familien i alle aldre og til alle niveauer

Skal du udfordre dig selv og din hjerne? Så er billige puslespil lige noget for dig. Ikke alle sjove aktiviteter behøver at koste kassen. Med et sæt billige puslespil kan du udfordre din hjerne, din tålmodighed og din institution.

Find et sjovt og billigt puslespil, der passer til du og din familie i dag. Hos Rabatcentralen kan du være sikker på at finde billige puslespil til alle aldre og niveauer.

Hvilke sjove puslespil skal du vælge?

Hos Rabatcentralen har vi et kæmpe udvalg af sjove og billige puslespil til hele familien. Langt de fleste vælger puslespil på baggrund af puslespillets motiv. Det er også helt forståeligt. Der er dog nogle ting, du bør overveje inden du vælger dit næste billige puslespil.

Vil du være sikker på at få det meste ud af dit puslespil? Så bør du som det første overveje, hvor mange brikker dit puslespil skal have. Med de helt store puslespil, kan du forvente at det bliver en spændende og tidskrævende udfordring, men stadig til en billig pris.

De store puslespil, kræver ofte at man har en puslespilsmåtte, hvor det billige puslespil kan ligge, så der kan arbejdes på det over flere dage. Det kræver altså mere tålmodighed og overblik, hvor billige puslespil med færre brikker er mere overskuelige, og mindre tidskrævende.

Er du mere til de helt store udfordringer, der udfordre dig på tålmodighed og din fantasi? Så er Wasgij måske noget for dig. Puslespillet er en hel ny måde at lægge puslespil på.

Billige puslespil med julemotiver

Det er snart den tid på året igen, og vi ved, hvor stressende julen kan være for mange familier. Så sæt tempoet ned og skab en ro i hverdagen med sjove puslespil. Hvis du er ligeså vild med julen som vi er? Så kast dig ud i et af vores billige puslespil med hyggelige julemotiver på. Puslespil er en vidunderlig underholdningsaktivitet, der bringer familien sammen, og alle kan være med.

Skab nogle uforglemmelige stunder med din familie med et billigt puslespil fra Sunsout, der er formet som et juletræ. Det billige puslespil fra Sunsout, er et miljøvenligt puslespil, da de anvender genbrugsmateriale til deres brikker og æsker, og deres blæk er sojabaseret.

Puslespil er et rigtigt hyggeligt samlingspunkt for hele familien og især omkring juletiden. Hos Rabatcentralen kan du finde mange forskellige billige puslespil med flotte motiver, forskellige sværhedsgrader og måder at lægge sjove puslespil på.

Vi har sjove og billige puslespil for alle i alle aldre, og i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver. Bestil et af de billige puslespil i dag og få det leveret hjem til dig. Du kan også overraske en af dine kære med et billigt puslespil i julegave. Skal ungerne forkæles lidt ekstra? Så se vores sortiment af seje el scooter til børn eller sjove ridedyr fra My Pony.

Har du set vores store udvalg af plakater og rammer? Lige nu kan du finde flotte rammer til at indramme plakater, billeder og lignende hos Rabatcentralen. Trænger du til at forkæle dig selv eller en du holder af, så tilbyder vi også lækker luksus håndsæbe.

Der er 238 produkter

Viser 1-6 of 238 item(s)

Aktive filtre

History of trains 1000...
  • -20,00 kr.

History of trains 1000...

129,00 kr.149,00 kr.
Miljøvenlig puslespil i højeste kvalitet fra Eurographics med historiske tog og lokomotiver. Puslespillet har smart cut brikker, så ikke alle...
default style
Country Cardinals 1000...
  • -20,00 kr.

Country Cardinals 1000...

129,00 kr.149,00 kr.
Miljøvenlig puslespil i højeste kvalitet fra Eurographics med et hyggeligt vintermotiv. Puslespillet har smart cut brikker, hvilket vil sige, at...
default style
Emoji 1000 brikker -...
  • -20,00 kr.

Emoji 1000 brikker -...

129,00 kr.149,00 kr.
Miljøvenlig puslespil i højeste kvalitet fra Eurographics med et sjovt motiv af emijies som man kun kan komme i godt humør af at lægge....
default style
Evening skating 1000...
  • -20,00 kr.

Evening skating 1000...

129,00 kr.149,00 kr.
Miljøvenlig puslespil i højeste kvalitet fra Eurographics med et dejligt motiv af glade børn og voksne der står på skøjter - minder fra...
default style
Festive labs 1000 brikker -...
  • -20,00 kr.

Festive labs 1000 brikker -...

129,00 kr.149,00 kr.
Miljøvenlig puslespil i højeste kvalitet fra Eurographics med et rigtigt varmt julemotiv af hundene foran pejsen og juletræet. Eurographics...
default style
Ford Mustang evolution 1000...
  • -20,00 kr.

Ford Mustang evolution 1000...

129,00 kr.149,00 kr.
Kalder alle Ford Mustang fans. Her får du et miljøvenlig puslespil i højeste kvalitet fra Eurographics. Puslespillet har smart cut brikker,...
default style
  • Tilmeld

Nyt konto register

har du allerede en bruger?
Log ind i stedet Eller Nulstille kodeord